img_1769

Услугата „автомобил с шофьор под наем“ от Pro rent-a-car – удобство или необходмост?

Posted on

Вероятно всеки един от нас е чувал за услугата „автомобил с шофьор под наем“, но запознати ли сме добре с услугата и знаем ли какво точно представлява тя? Знаем ли, че всъщност е лесно-достъпна, много удобна и подходяща за всякакви празнични случаи? На тези и още някои въпроси ще ви отговорим в тази статия и ,разбира се, ще ви я предоставим – лесно и бързо, с Pro rent–a–car.

Няма нищо по-хубаво от удобството да те закарат с луксозен автомобил до желаното място – бързо и комфортно, особено подходящо за лични празненства като сватба, абитуриентски бал или бизнес-среща. Много хора вярват, че само бизнесмените и богатите вип личности могат да си позволят тази услуга, но на практика това отдавна не е така. Всъщност, достатъчно е само да се поинтересувате от услугата и пред вас ще се разкрият куп възможности, като тук от особено значение ще бъде спестеното време в търсене на „приятел“ с хубав автомобил за нечия сватба или притесненията ви около неговите шофьорски способности… Не на последно място за вас ще бъде удоволствие просто да слезете от автомобила и да се запътите към бизнес ангажимента си, вместо да губите време в дълго и досадно обикаляне за да намерите място за паркиране. С което автоматично пестите ценно време… И не на последно място за ценителите на хубави автомобили – за вас ще е истинско удоволствие да се повозите на Jaguar XJ или Maserati Grand Turismo

Разбира се, много е важно да се доверите на фирма – професионалист в подобни начинания, защото така ще си гарантирате сигурност и истински ще можете да се насладите на празника си или ще можете спокойно да се задълбочите в работата си. Внимателно проучете кой какво предлага за тази услуга и се уверете, че сте разбрали правилно функциите на шофьора, за да няма неприятни изненади. Попитайте за допълнителни подробности и уточнете мястото и крайната точка на пътуването си. Обадете се навреме, за да заявите предпочитанията си за вида автомобил, който искате да наемете и се поинтересувайте от подробности около екстрите, които предлага.

Ние, от Pro rent-a-car, например ви гарантираме посрещане от летище, и за ваше удобство можем да се погрижим при нужда за вашата резервация в хотел, конферентна зала и въобще всичко, свързано с вашето бизнес-пътуване. Като професионалисти в това начинание, ще уточним всякакви подробности около пътуването ви, включително трансфер до всяка точка на Европа. В нашите автомобили има екстри като безжичен интернет, вода и кафе, а шофьорите ни са истински професионалисти. Защото вашият комфорт и сигурност са наша основна грижа и задължение, а с услугата „персонален шофьор под наем“ от Pro rent-a-car всеки личен празник или бизнес пътуване ще бъдат организирани перфектно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *