За нас

Pro rent-a-car – или по друг начин казано – професионално и изцяло клиентски ориентирано отношение. И това не е просто поредната реклама на фирма за коли под наем, а всъщност идеята на двама братя да пресъздадат истински професионализъм и лично отношение в големия бизнес с автомобили. Така през 2012 г. на българския пазар се появява Pro rent-a-car – компания за отдаване на автомобили под наем. Името идва точно оттам – чист и изключително клиентски ориентиран бизнес, професионално отношение и сигурност, индивидуален подход и отношение към всеки клиент.

Фирмата разполага с голямо разнообразие от автомобили, но всъщност това го имат повечето дистрибутори. Това, което ни отличава от тях  са компетентни и опитни служители, които са на ваше разположение и са подготвени да ви посочат най-подходящото решение, съобразно вашите изисквания. Непрекъснато инвестираме в оборудване и обучение на нашия екип, тъй като желанието ни е да изпълним максимално вашите изисквания. Като например персонален шофьор под наем, който ще обезпечи вашето пътуване във всичките му аспекти.

Pro rent-a-car е млада, динамична и непрекъснато развиваща се компания. Работата с различни хора в непрекъснато променящата се среда на автомобилния бизнес, са ни научили, че отношението към клиента е най-важно. Постоянно се стараем потребителите ни да се чувстват комфортно, приятно и сигурно с нашите автомобили под наем. И всъщност, радваме се, че успяваме, защото нашето бъдеще е не само на българския, но и на европейския пазар. Защото ние просто отговаряме на търсенето. И не – ние не сме измислили отдаването на коли под наем… Ние просто налагаме висок стандарт на обслужване, като поставяме на първо място клиента и неговото желание за комфортно, удобно и сигурно пътуване.